BUZDOLABI SU AKITIYOR

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

BUZDOLABI SU AKITIYOR ANTALYA TELEFON NUMARASI

☎️ 0505 815 1571

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz BUZDOLABI SU AKITIYOR Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Buzdolaplarının su akıtması durumu çok yüksek bir ihtimal ile tahliye borusundan kaynaklanır. Tahliye borusu yerinden çıkmış olabilir, kopmuş, kesilmiş ya da yırtılmış olabilir.

Bunu kendiniz kontrol ederek sorunu bulabilir hatta çözebilirsiniz.

Fakat bu işlemi yapmadan önce buzdolabının içi tamamen boşaltılmış, fişi çekilmiş, kapakları da açık bırakılmış şekilde 2 gün beklemesi gerekir.

Buzdolabını 2 gün tarif edilen şekilde beklettikten sonra müdahale edebilirsiniz. Fakat öncelikle şunun altını çizelim; eğer buzdolabının garantisi var ise hiçbir müdahalede bulunmadan servisi çağırmak daha mantıklı olur. Garantisi yok ise sizin müdahale etmenizde herhangi bir sakınca olmayacaktır.

Buzdolabının tahliye borusuna ulaşmak için buzdolabının arkasında bulunan kapağı açmanız gerekir. Kapağı açtıktan sonra tahliye borusuna ulaşıp ulaşamayacağınıza bir bakın. Eğer ulaşamıyorsanız, önünüzde ki peteği de sökmeniz gerekir.

Tahliye borusuna ulaştıktan sonra boruda herhangi bir hasar var mı kontrol edebilirsiniz. Eğer hasar varsa tamir etmeli ya da değiştirmelisiniz. Eğer hasar yoksa sadece yerinden çıkmıştır. Bu durumda üst tarafta bulunan tahliye deliğine sokarak sorunu çözebilirsiniz.

Antalya BUZDOLABI SU AKITIYOR Ocak, Fırın, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Süpürge, Klima. Antalya Beyaz Eşya Servisi

Bu Sayfayı Paylaşın

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz BUZDOLABI SU AKITIYOR Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz