Türkiye'de En Çok Kullanılan En iyi Beyaz Eşya Markaları

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

Türkiye'de En Çok Kullanılan En iyi Beyaz Eşya Markaları ANTALYA TELEFON NUMARASI

☎️ 0505 815 1571

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Türkiye'de En Çok Kullanılan En iyi Beyaz Eşya Markaları Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

En İyi Beyaz Eşya Markaları
Arçelik
Beyaz eşya dendiğinde şüphesiz akla ilk gelen markaların başında Arçelik yer alır. Biz de bu listeyi oluştururken kendimizi ilk sıraya Arçelik markasını yazmış bulduk.
Arçelik 1955 yılında kurulmuştur ve sadece Türkiye’de değil dünyada da en iyi beyaz eşya markaları arasında yer alır. 7 farklı ülkedeki üretim tesisleri ve 32 ülkedeki pazarlama ofisleri ile dünya çapında beyaz eşya satışı yapmaktadır.
Arçelik beyaz eşya seti düğün paketi ve arçelik çaycılar en beğenilen Arçelik çeyiz seti ürünleri başında gelir.
Arçelik kampanyaları, Arçelik Antalya beyaz eşya servisi için bizleri arayınız. Uzman ekibimiz sorunlarınız çözecektir..
Bosch
Bosch 1886 yılında kurulmuş ve ilk buzdolabını 1933 yılında satışa sunmuştur. Aslında bir mühendislik firması olan Bosch firması sadece beyaz eşya değil her türlü ev eşyası, otomobil yedek parçası, elektrikli el aleti gibi ürünleri de üretir.
Beyaz eşya alanında yüzlerce patente sahip olan Bosch, bu alanda en iyi beyaz eşya markaları arasında ilk sıralarda yer alır. Bosch beyaz eşya seti ürünleri evlenen çiftlerin ilk baktığı beyaz eşya evlilik paketi olmaktadır.
Türkiye’de BSH firması sorumluluğunda Çerkezköy’de beyaz eşya üretimi yapmaktadır.
Bosch ankastre set ve Bosch beyaz eşya düğün paketi, bosch marka beyaz eşyaları daha ucuz almak isteyenlerin tercih ettiği setlerdir.
Bosch beyaz eşya fiyatları, zaman zaman yapılan çamaşır makinesi ve buzdolabı kampanyaları ile çok düşmektedir. İndirimli bosch Antalya beyaz eşya servisi için bizleri arayınız. Uzman ekibimiz sorunlarınız çözecektir..
İpucu: Günümüzde e-ticaretin yaygınlaşması ile beraber internetten çamaşır makinesi almak da son derece doğal bir alışveriş halini aldı. Ancak incelediğiniz ve alışveriş yaptığınız beyaz eşya alışveriş siteleri, kurulum ve garanti konusunda net bilgi veriyor olmalıdır.
Beko
1954 yılında Koç Holding kurucusu Vehbi Koç tarafından salça ve konserve fabrikası olarak kurulan Beko, bu alanda hiç faaliyet göstermemiş ve 1983 yılından itibaren Türkiye beyaz eşya sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır.
1990’lı yıllarda Türkiye’de çok yaygın bir beyaz eşya markası olan Beko, bu yıllardan sonra Arçelik’in yan markası olarak ağırlıklı olarak yurtdışı satışlarına yönelmiştir. Beko eski bulaşık makineleri halen birçok evde kullanılmaktadır.
Günümüzde BEKO beyaz eşya çeşitleri dünyanın 100’den fazla ülkesinde satılmaktadır.
Ülkemizde beko beyaz eşya seti, yeni ev kuranlar için uygun bir seçenektir. Bunun yanında beko mini buzdolabı da ülkemizde en çok satılan Beko ürünlerinin başında gelir.
Beko Antalya beyaz eşya servisi için bizleri arayınız. Uzman ekibimiz sorunlarınız çözecektir..
Hotpoint
Hotpoint, 1911 yılında ABD’de kurulmuş dünyanın ilk beyaz eşya markaları arasındadır. İlk olarak ütü üreten Hotpoint 1953 yılında ürettiği buzdolabına kadar elektrikli fırın ve elbise kurutucu gibi ev eşyaları üretmiştir.
Ülkemizde Hotpoint Ariston markası altında satılan beyaz eşya modelleri ile Hotpoint en fazla tercih edilen beyaz eşya markaları arasında yer alır.
Beyaz eşya modelleri içinde hotpoint çamaşır makineleri en çok satılan ürünlerin başında gelir. Beyaz eşya kampanyası düzenleyen e-ticaret platformları, indirimli beyaz eşya olarak Hotpoint ürünlerini değerlendirirler.
Hotpoint Antalya beyaz eşya servisi için bizleri arayınız. Uzman ekibimiz sorunlarınız çözecektir..
Vestel

Vestel 1984 yılında Manisa’da kurulmuş beyaz eşya ve televizyon markasıdır. Türkiye’nin en iyi beyaz eşya markaları arasında yer alır.
Manisa’da 2003 yılında 1.2 milyon metrekare alan üzerine kurulan Vestel City, Avrupa’nın tek lokasyonda üretim yapan en büyük endüstri komplekslerinden biri olup National Geographic Mega Fabrikalar belgeseline de konu olmuştur.
2000’li yıllara kadar televizyon sektörünün lideri konumunda olan Vestel daha sonra bu başarılarına beyaz eşya modellerini de eklemiştir.
Vestel beyaz eşya seti fiyatları, beyaz eşya düğün paketleri arasında en çok tercih edilen beyaz eşya düğün setidir.
Vestel beyaz eşya fiyatları, her mağazaya göre farklılık gösterse de bulabileceğiniz birçok vestel beyaz eşya kampanyası ile uygun fiyatlı beyaz eşya alabilirsiniz.
Tüm vestel Antalya beyaz eşya servisi için bizleri arayınız. Uzman ekibimiz sorunlarınız çözecektir..
Bilgi: Buzdolabı ve Çamaşır Makinesi fiyatları, iç hacim, enerji sınıfı, malzeme kalitesi, program sayısı gibi birçok özelliğe göre farklılık gösterir. Buzdolabı satın alırken eski buzdolabını getir yenisini al gibi buzdolabı değiştirme kampanyası takip edebilirsiniz.
Samsung
Samsung, 1938 yılında kurulmuş Güney Koreli teknoloji ağırlıklı şirketler grubudur. Asıl alanı elektronik ürünler olsa da beyaz eşya alanında da en iyi beyaz eşya markaları arasında yer alır.
Ülkemizde daha çok cep telefonu ve tablet ürünleri ile bilinen Samsung, önde gelen beyaz eşya üreticileri arasındadır.
Samsung beyaz eşya seti, düğün öncesi evini en kaliteli beyaz eşyalar ile döşemek isteyenler için uygun bir seçenektir. Ayrıca samsung beyaz eşya indirim dönemleri takip edilerek samsung beyaz eşya kampanyaları yakalanabilir.
Samsung Antalya beyaz eşya servisi için bizleri arayınız. Uzman ekibimiz sorunlarınız çözecektir..
Altus
1998 yılında kurulan Altus, Arçelik’in yan markalarından biri olup sade ve kullanışlı beyaz eşya modelleri üretmektedir. Ekonomik beyaz eşya konseptinde ürünler üreten Altus, dayanıklı, sağlam ve ucuz beyaz eşya seti arayanlar için en iyi yerli alternatifler arasında yer alır.
Ekonomik beyaz eşya düğün paketi arayanlar için Altus setleri her zaman iyi bir seçenek olarak görülmektedir. Altus Antalya beyaz eşya servisi için bizleri arayınız. Uzman ekibimiz sorunlarınız çözecektir..

Ferre
Ferre, elektrikli fırın ve ocak üreten yerli beyaz eşya markaları arasındadır. Estetik ve nitelikli ürünleri ile öne çıkan Ferre kendi alanında en iyi beyaz eşya markaları arasında yer alır.
Ferre Antalya beyaz eşya servisi için bizleri arayınız. Uzman ekibimiz sorunlarınız çözecektir..
Siemens
Siemens, teknoloji alanında Avrupa’nın en büyük şirketler grubudur. 1847’de telgraf yapım şirketi olarak kurulmuştur. Beyaz eşya sektörüne atılması ise 1967 yılında gerçekleşmiştir.
Türkiye’de BSH firması tarafından üretim ve pazarlaması yapılan Siemens, şüphesiz en iyi beyaz eşya markaları arasında yer alır.
Siemens Antalya beyaz eşya servisi için bizleri arayınız. Uzman ekibimiz sorunlarınız çözecektir..
Siemens, inox beyaz eşya ve akıllı beyaz eşyalar alanında da en kaliteli beyaz eşya markası olarak gösterilebilir.
Franke
Franke, 1911’de İsviçre’de kurulmuş endüstriyel ürünler üreten bir şirkettir. 1940’lı yıllarda ocak imalatı ile beyaz eşya sektörüne adım atmıştır.
Günümüzde yüksek kaliteli beyaz eşyalar üreten Franke beyaz eşya firması dünyanın en iyi beyaz eşya markası sıralaması içinde üst sıralarda yer alır.
Bu sayfada zaman zaman indirimli Franke Antalya beyaz eşya servisi için bizleri arayınız. Uzman ekibimiz sorunlarınız çözecektir..

Miele
Miele, 1899 yılında Almanya’da kurulan lüks ev aletleri firmasıdır. Kurulduğu yıllarda tarımsal üretime yönelik makineler üreten Miele, 1903 yılında ürettiği mekanik çamaşır makinesi ile ev eşyaları üretimine başlamıştır.
Miele günümüzde lüks beyaz eşyalar yanında profesyonel mutfak ürünleri imalatı da yapmaktadır. Bu alanlarda en iyi beyaz eşya markaları ve pahalı beyaz eşya markaları arasında yer alır.
Miele beyaz eşya servisi Antalya , ülkemizin ekonomik koşulları düşünüldüğünden ortalamanın üzerinde olsa bile online beyaz eşya satan çeşitli e-ticaret sitelerinde yapılan beyaz eşya kampanyaları ile uygun fiyatlı alınabilir.
Profilo
Profilo, 1976 yılında İstanbul’da kurulan yerli beyaz eşya markasıdır. Ülkemizde orta seviyede bir beyaz eşya markası olarak bilinir. Bununla beraber Avrupa piyasasında oldukça bilinen bir markadır.
Yerli bir marka olmasını sayesinde beyaz eşya modelleri tasarımında Türk halkının kullanım alışkanlıklarını dikkate alarak avantaja çevirir. Böylelikle dayanıklı ve kullanışlı beyaz eşyalar üretir. Profilo, yerli buzdolabı markaları arasında en çok tercih edilen markalardan biridir. Profilo beyaz eşya servisi için bizleri arayınız. Uzman ekibimiz sorunlarınız çözecektir..
Ekonomik beyaz eşya düğün paketi arayanlar sıklıkla Profilo beyaz eşya tercih etmektedir. Yüzlerce profilo Antalya beyaz eşya servisi için bizleri arayınız. Uzman ekibimiz sorunlarınız çözecektir..

Regal
Regal 2002 yılında kurulmuş yerli beyaz eşya markasıdır. Vestel’in de sahibi olan zorlu Holding tarafından kurulmuştur. Bu açıdan baktığımızda Vestel’in yan markasını olduğunu söyleyebiliriz.
Yerli üretim olmasının avantajını kullanarak tüketicilere ekonomik beyaz eşya seçenekleri sunar. Bu yönüyle en iyi beyaz eşya markaları listesinde yer almaktadır. Regal Antalya beyaz eşya servisi için bizleri arayınız. Uzman ekibimiz sorunlarınız çözecektir..
Simfer
1977 yılında kurulan Simfer beyaz eşya, soba üretimi ile faaliyetine başlamıştır. 1997 yılında fırın ve ocak üretimine başlayan Simfer ısıtma ve pişirme ürünlerinde ülkemizin önde gelen beyaz eşya markaları arasındadır.
E-ticaret mağazalarında çok yaygın satılan bir marka olmasa da yüzlerce simfer fırın modelini beyaz eşya servisi için bizleri arayınız.Uzman ekibimiz sorunlarınız çözecektir..

Esty
Esty, 1994 yılında kurulmuş yerli beyaz eşya markasıdır. Uygun fiyatlı ankastre beyaz eşya modelleri ile son yıllarda yeni konutlarda çok yaygın kullanılmaktadır.
Esty ürünleri online beyaz eşya satan e-ticaret platformlarında genellikle en uygun beyaz eşya seti olarak karşımıza çıkar. Bu nedenle Esty’nin ucuz beyaz eşya markaları arasında olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
En uygun esty Antalya beyaz eşya servisi için bizleri arayınız. Uzman ekibimiz sorunlarınız çözecektir..

Kumtel
Kumtel, 1976 yılında beyaz eşya ile tamamen farklı bir alanda kurulmuş yerli bir firmadır. İlk üretimini yaptığı kumbaralı telefon modelleri aynı zamanda kumtel markasının da isim kaynağı olmuştur.
1979 yılından itibaren ısıtma ve pişirme ürünleri alanında ilk sıralarda yer alan Kumtel markası günümüzde ocak, fırın ve ısıtıcı gibi ürünleri yüksek kalitede üretmektedir.
Teka
Teka, 1924 yılında Almanya’da kurulmuş ve mutfak ürünleri üretimi yapan bir beyaz eşya markasıdır.
Teka’nın, ürettiği kaliteli beyaz eşyalar ile dünyanın en iyi beyaz eşya markası sıralaması içinde üst sıralarda yer aldığını söylemek yanlış olmaz. Sade, kullanışlı, tasarruflu ve yüksek kaliteli beyaz eşyalar ve mutfak eşyası üreten Teka, pahalı beyaz eşya markaları arasında yer alır.
Teka markası A+++ buzdolabı ürünleri ile öne çıkmaktadır. A+++ buzdolabı beyaz eşya servisi için bizleri arayınız.Uzman ekibimiz sorunlarınız çözecektir..
Luxell
Luxell, Kumtel markasının yan markası olarak kurulmuş yerli beyaz eşya markasıdır. Isıtma ve pişirme grubunda ekonomik ürünleri ile öne çıkan Luxell markası ülkemizde en çok satılan en iyi beyaz eşya markaları arasında yer alır.
Electrolux
Electrolux, 1919 yılında İsveç’te kurulmuş olup dünyanın en büyük beyaz eşya markaları arasında yer alır. Beyaz eşyalar ve ev ürünlerinde iskandinav sadeliği ve sağlamlığını birleştirerek en iyi beyaz eşya markaları arasında yerini almıştır.
Ülkemizde de en bilinen beyaz eşya markaları arasında yer alan Electrolux çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, süpürge gibi birçok beyaz eşya modeli üretir.
Electrolux beyaz eşya servisi için bizleri arayınız.Uzman ekibimiz sorunlarınız çözecektir..
LG
LG, 1947 yılında Güney Kore’de kurulan uluslararası teknoloji şirketidir. Sadece beyaz eşya değil birçok alanda faaliyet göstermektedir. Ülkemizde de en iyi beyaz eşya markaları arasında yer alarak çok sayıda kişi tarafından tercih edilir.
LG ürünleri arasında bulaşık makinesi, buzdolabı, fırın gibi birçok beyaz eşya modelini bulmak mümkündür.
LG beyaz eşya servisi için bizleri arayınız.Uzman ekibimiz sorunlarınız çözecektir..
Grundig
Grundig, 1945 yılında Almanya’da kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren Almanya’nın en iyi beyaz eşya markaları arasında yer alarak birçok başarıya imza atmıştır.
2007 yılında ise Arçelik tarafından satın alınarak Türkiye ve Avrupa’daki pazar payını daha da yukarılara taşıdı.
Grundig beyaz eşya düğün paketleri, Arçelik garantisi ile burada inceleyebilirsiniz.
Ayrıca gardırop tipi buzdolabı yani 4 kapılı buzdolapları alanında da Grundig markası beğenilen bir markadır. En iyi 4 kapılı buzdolapları modellerini buradan inceleyebilirsiniz.
Hoover
Hoover, 1945 yılında İtalya’da kurulan Candy Group firmasına air bir beyaz eşya markasıdır. Ülkemizde de Eskişehir’de kurutma makinesi üretimi yapmaktadır.
Çok sayıda ürün çeşidi bulunan Hoover markası ülkemizde en fazla tercih edilen uluslararası ekonomik beyaz eşya markaları arasında yer almaktadır.
Uğur Soğutma
1954 yılında dondurma makinesi imalatı amacıyla kurulan Uğur Soğutma markası yıllar içinde Türkiye’nin en bilinen beyaz eşya derin dondurucu markaları arasında yerini aldı.
Özellikle uğur derin dondurucu sloganı ile tüm tüketicilerin hafızasına kazınan Uğur Soğutma markası, derin dondurucu, su sebili, klima, buzdolabı ve buz makinası gibi soğutma grubu ürünlerin üretimini yapmaktadır.
Gaggenau
Gaggenau, Almanya’da kurulmuş ileri teknoloji ev ürünleri üreten beyaz eşya markasıdır. Ürettiği kalite ve profesyonel seviyede ürünler ile en iyi beyaz eşya markaları ve en pahalı beyaz eşya markası listesinde yer alır.
Alman beyaz eşya markaları arasında ülkemizde belki de en az bilineni olan Gaggenau, son derece üstün kaliteli bir markadır.
Gaggenau beyaz eşya fiyatları, listemizdeki diğer beyaz eşya markaları yanında yüksek kalsa da evinde veya çalışma alanlarında profesyonel seviyede yardım alabileceği bir beyaz eşya ihtiyacı olanların değerlendirmesi gereken bir alternatiftir.
En İyi 25 Beyaz Eşya Markası | En İyi Beyaz Eşya Markaları Listesi
Yıllar içinde teknolojinin gelişmesi ve ev işlerine ayrılan zamanın azalması ile birlikte evlerdeki eşya sayısı hızla arttı. Ülkemizde muhtemelen renklerinden dolayı beyaz eşya olarak adlandırılan çamaşır makinesi, buzdolabı ve fırın gibi ev eşyaları her evin değişmezi oldu.
Türkiye’de ilk beyaz eşya kullanımı 1930’lu yıllarda ABD’den ithal edilen buzdolabı modelleri ile başlamıştır. 1960’lı yıllara kadar ithal ürün kullanımı sürerken 1959 yılında ilk yerli çamaşır makinesi üretildi.
Daha sonra Arçelik tarafından üretilen ilk yerli buzdolabı ile Türkiye’de büyük bir beyaz eşya endüstrisi doğmuş oldu.
Günümüzde onlarca beyaz eşya markası ve yüzlerce farklı beyaz eşya modeli arasında her bütçeye uygun çok çeşitli beyaz eşyalar bulmak mümkün.
Bu sitede sizlere vereceğimiz en iyi beyaz eşya markaları ve beyaz eşya kampanyaları hakkında bilgiler ile beyaz eşyada en iyi marka hangisi sorusuna yanıt vermeyi amaçlıyoruz. Bu listede yer alan beyaz eşya markaları isimleri herhangi bir kritere göre sıralanmamıştır. En üstte yer alan beyaz eşya markası, en iyi beyaz eşya markası anlamına gelmez.

Antalya Türkiye'de En Çok Kullanılan En iyi Beyaz Eşya Markaları Ocak, Fırın, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Süpürge, Klima. Antalya Beyaz Eşya Servisi

Bu Sayfayı Paylaşın

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Türkiye'de En Çok Kullanılan En iyi Beyaz Eşya Markaları Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz