Yetkili Servis Bilgi Sistemi Projesi

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

Yetkili Servis Bilgi Sistemi Projesi ANTALYA TELEFON NUMARASI

☎️ 0505 815 1571

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Yetkili Servis Bilgi Sistemi Projesi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Öncelikle Antalyabeyazesyaservisleri.com olarak şu söylemeliyiz ilk açıldığımız günden bu yana hiç bir şekilde hiç bir dostumuza müşterimize YETKİLİ SERVİSİZ demedik.Çünkü yalan karışan hiçbir işten hayır gelmez düşüncesindeyiz. Yetkili servis olmadığı halde yetkili servisiz diyen bir servisin yalanı mutlaka ama mutlaka ortaya çıkar. Bu da o servisin Güven anlamında sonu demektir. Bizim işimiz Güvenledir. Para sonra kazanılır. Her kullanıcı kendi bütçesine en uygun servisi seçmekte özgürdür bu anlamda en uygun fiyatı ve hizmeti verecek olan teknik servisi seçebilmelidir. Bizim de yola çıkış noktamız kullanıcıların vatandaşların bu özgürlük alanıdır, yani istediği servisi seçebilme özgürlüğüdür. Antalyabeyazesyaservisleri.com olarak biz ÖZEL TEKNİK SERVİS olarak her markaya her markanın müşterinin isteğine göre orjinal parça ya da muadil parça ile bütçe durumuna göre beyaz eşya servis hizmeti verebilmeyi amaçlamaktayız. İşleyişimiz, önce arızanın tespiti sonra da müşteriye alternatifleri sunmaktan ibaretttir. sonucu kesinlikle müşteri belirlemektedir. Orjinal takılan parça yine ilgili markanın resmi faturasıyla müşteriye gösterilmekte arzedilmektedir. Yani orjinal parça kullanıyoruz deyip muadil çıkma parça takılmamaktadır.

Zaten 1 yıl parça ve Hizmet garantimiz de bu özgüvenle verilmektedir.

İnternette arama motorlarında görebileceğiniz domainler ( websitesi isimleri ) içerisinde yetkili kelimesi olan domainlere kesinlikle dikkatle ve temkinli yaklaşınız. Web sitelerinde Özellikle Hakkımızda menülerini dikkatle okuyunuz. Bizler ticari hayatımız boyunca şeffaflığa çok ama çok fazla önem verdik ve sayenizde sizlerinde gördüğü gibi arama motorlarında en üst sıralardayız bunun sebebi reklamlar değildir reklam çok az vermekteyiz tamamen tıklanmaya bağlı ve MUTLU MÜŞTERİ MUTLU DOSTLAR ' ımızın web sitemizi çok fazla tıklamalarından dolayıdır. Reklamsız çıkan websiteleri arasında lideriz buna güvenebilirsiniz ve arama motorlarında bunu gözlerinizle sizler de çok rahat görebilirsiniz. Bir telefon kadar yakınız. sizleri yetkili serivisiz diye kandırmalarına izin vermeyiniz. Şimdi ilgili habere hep beraber bir göz atalım.

Ticaret Bakanlığı, yetkili servis dolandırıcılığını önlemek için harekete geçti. Hem hizmet alamayan hem de fahiş fiyat ödemek zorunda kalan vatandaşlar artık mağdur olmayacak.
Tüketici ve firmalardan gelen şikayetler üzerine sahte yetkili servislere yönelik gerekli tedbirlerin alınması için Servis Bilgi Sistemi Projesi’ni (SERBİS) hayata geçireceklerini belirten Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yetkili servislere güvenilir tek bir kanaldan ulaşılabilecek yeni bir internet sitesi oluşturacaklarını söyledi. Pekcan, “Site kullanıma açıldığında, tüketiciler firmaların güncel yetkili servis bilgilerine bu site üzerinden kolay ve doğru bir şekilde erişebilecek” diye konuştu.
2019 Yıl sonunda hizmette
Böylece sahte servislerin tüketicileri yanıltması ve mağdur etmesinin önüne geçileceğini belirten Pekcan, aynı zamanda firmaların ticari itibarlarıyla marka değerlerinin de korunacağını söyledi.

Proje tamamlandığında, tüketicilerin, ürünlerle ilgili sıkıntı yaşadığında firmaların yetkili servislerine arama motorları gibi doğru bilgiye ulaşmada sorun yaşayacağı platformlardan değil, güvenilir tek bir kanaldan ulaşmalarını sağlayacağız” diyen Pekcan, internet sitesinin yıl sonunda vatandaşların kullanımına açılacağını söyledi.
Yetkili servis mağduru olmamak için bunlara dikkat

Gerçek yetkili servise ulaşmak için firmanın kendi internet sitesine giriş yapın.
Google’da aramalarda ilk sıralarda REKLAM İLE ÇIKAN sitelere itibar etmeyin. Bunlar çoğunlukla para vererek kendilerini üst sıralara taşıtan sahte siteler.
Google’da ilk çıkan numarayı aradığınızda ve ‘yetkili servis misiniz’ diye sorun.
Hangi siteye girdiğinize ve bilginin güvenilir olup olmadığına dikkat edin.
Markalar da kendini korumalı ve bu mecralarda ağırlığını koymalı. Aksi durumda hem vatandaş hem de firmalar mağdur olabiliyor.

Bize rahatlıkla güvenebilirsiniz. Binlerce mutlu ve memnun Dostumuza Saygılarımızla Arzederiz.

Antalya Yetkili Servis Bilgi Sistemi Projesi Ocak, Fırın, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Süpürge, Klima. Antalya Beyaz Eşya Servisi

Bu Sayfayı Paylaşın

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Yetkili Servis Bilgi Sistemi Projesi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz